PRESENTATION

Concept

Ik en Isa Martens (Opleiding tot Verpleegkundige)  hebben samen het concept (prototype) van dit project gepresenteerd aan de Directeur van Kempenhaeghe Antwan van Ooijen, Hoofd ICT afdeling Kempenhaeghe, Medewerkers van Kempenhaeghe en meerdere docenten van Fontys Hogeschool. Iedereen was zeer tevreden en heb goede inzichten meegekregen. Daarom ben ik dit concept ga uitwerken in de realisatie.

Omdat het lastig is om een nieuw platform te lanceren binnen Kempenhaeghe in verband met allerlei regels is het een hele eer geweest om dit te mogen presenteren. Dit laat zien wat de mogelijkheden zijn met de technologieën van tegenwoordig en om andere inzichten te geven door kennis te verbreden binnen de zorg. Dit concept is heel positief op gepakt waar ik heel erg trots op ben!

Presentatie

We hebben de presentatie opgenomen zodat dit terug te kijken is. Zie hieronder de volledige presentatie.

Conclusie

Omdat het project goed is bevallen is het besproken om dit door te pakken. Zo gaan we ervoor zorgen om een overdrachtsdocument te maken voor de volgende stagiaire of werknemer. Hierin vertellen we wat er al is gedaan en wat er nog gedaan kan worden. Daarnaast zou dit hele project nog een keer goed doorgenomen moeten worden om alle ins en outs goed te controleren om te kunnen door ontwikkelen. 

Daarnaast ben ik er ook achter gekomen dat het project toch wat groter was dan verwacht. Gelukkig heeft Isa mij kunnen versterken met haar expertise in de zorg. Hierdoor heb ik betere stappen kunnen maken en heb ik ook geleerd dat het nodig is om meerdere expertises te betrekken bij projecten.

Antwan van Ooijen (directeur) vond het in ieder geval een prachtig resultaat! Zo heb ik dit prototype ook gerealiseerd tot een werkend eindproduct.

Zo heb ik geleerd dat je niet bang moet zijn of het product goed of slecht is. Aan de hand van de presentatie krijg je feedback die je weer kan verwerken. Uiteindelijk is dit alleen maar positief uitgepakt en ben ik met een hoop zelfvertrouwen de volgende stap gaan zetten!

Hieronder nog wat reacties vanuit de chat in de presentatie:

Het was me een hele eer dat ik te horen kreeg dat je als student een digitaal certificaat kan behalen door jezelf in te zetten voor impactvolle activiteiten. Hier ga ik nog meer over te horen krijgen.

Dit was een van de opmerkingen die aangevuld werd door Lennart de Graaf (zie hieronder) met het goede idee om hiervan een videoreportage te maken waarin we kunnen laten zien waarom het interessant is om in dit vakgebied te werken.

Dit idee zouden we eventueel nog kunnen uitwerken. Nu in verband met corona is dit even wat lastiger. Dit is zeker iets waar ik voor open sta om dit te realiseren.

© 2021 - 2022 Stage Portfolio - Pim Dankers. All Rights Reserved.

Close Menu